ANA SAYFA


     Savunma Sanayi ve Özel Projeler

   
ARAÇ ADI : Savunma Sanayi ve Özel Projele
        DETAYLAR
 
 
DETAYLAR

 Savunma Sanayinde BMC

BMC, bilgi birikimini, ileri teknolojisini ve sektörel deneyimini savunma sanayinde de kullanmakta, başta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) olmak üzere, dünya ordularının araç ihtiyacını karşılamaktadır.

BMC, Savunma Sanayi ürünlerinin kalitesini ISO 9000 Kalite Sistem Belgesi ve AQAP 2110 Endüstriyel Kalite Güvence Belgesi ile tescil ettirmiş; NATO Standartlarında üretim yapan kuruluş unvanını almıştır.

Yeni araçların ürün tasarımından başlayarak prototiplerinin imali, fonksiyon, dayanıklılık, ömür, ürün geliştirme, yasal yönetmelik ve özel veya taktik şartlara uygunluk amacıyla öngörülen her türlü test, araçların ulusal veya uluslararası mevzuata göre belgelendirilmesi ve seri imalatını da içeren tüm süreçleri kendi imkan ve yetenekleri ile gerçekleştirmektedir.

BMC, dünyanın ve ülkemizin değişen ve gelişen koşullarına uyumlu olarak en ileri teknolojiye sahip, kaliteli, dayanıklı, güvenilir, ekonomik, üstün performanslı ve doğal çevreye saygılı ürünler üretmektedir.

BMC, Savunma Sanayi alanında tüm istek ve beklentileri karşılamak üzere bağımsız olarak kendi bünyesinde yürüttüğü Ar-Ge çalışmaları ile yeni tip ürünlerin tasarım, geliştirme ve süratle seri üretimini gerçekleştirme yeteneğine sahiptir. Tüm BMC ürünleri, en düşük maliyetli işletme koşullarını hedeflemek üzere tasarımlandırılarak uzun hizmet ömürleri boyunca askeri şartları da sağlayan kusursuz konfigürasyon yönetimi disiplini altında kullanıcılarına en ekonomik hizmet ömrünü sağlamaktadır.

 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam0
Toplam Ziyaret191733
7/24

YEDEK PARÇA

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası